Om Mig

Om mig

Nina Nordin

Hälsocoach, Personlig tränare, Kostrådgivare, Researrangör fitness & bootcamp.Jag har Sysslat med olika sporter på tävlingsnivå sedan barnsben och varit mycket aktiv inom styrketräning sedan 17 år tillbaka.

 

Eftersom hela jag utstrålar träning och hälsa så var det inte svårt att hitta drömjobbet, det är en stor glädje för mig att kunna få ägna mig åt det jag älskar allra mest även i arbetslivet.

 

Startade upp min hälsocoach verksamhet i Mölndal 2014, och har idag en fast bas i göteborg på träningsanläggningen Ironworks.

För varje år jag arbetat med personlig träning har utvecklat mig och min vision, där jag idag försöker förmedla en aktiv och medveten livsstil, det är så mycket mer an att bara träna och få en snygg kropp.


Jag vill vara din pelare till en aktiv och hållbar hälsa, och då krävs det rätt inspiration, kunskap och mycket glädje. Eftersom jag är undersköterska i botten är det självklart viktigast att se hela människan, och med viljan att ständigt bli bättre vet jag vad som behövs för att ge dig en kontinuerlig och långsiktig träning som håller. När man har kunskap och motivatin då är det lätt att erbjuda det bästa av sig själv.

 

 

 

   Välkommen in i värmen!

 

  

    

Kom i kontakt:
Email: info@coachandcare.se


Phone: +46 739 68 56 72
Coachandcare.se


Kommande projekt:

 

 

 

   Träningsresa Mallorca 2020

 

s